Dajemy możliwość wyrażenia swojej opinii na dowolny temat: skomentowania artykułu, wydarzenia, wystawienia opini o filmie, lokalnej firmie czy instytucji. Poniżej prezentujemy ostatnio dodane komentarze i opinie.

 

ktoś 17-11-2019 20:38

panie trenerze Dukli - mowienie ,że nie chce pan swoim nazwiskiem firmować klubu z Dukli to czysta hipokryzja z pana strony . To co pan robił 6 lat . ??Zresztą nazwisko też nie jest jakieś mega ani jako piłkarz ,bo to juz wcale ani jako trener

V liga krośnieńska po rundzie jesiennej 2019/20. Faworyci w rolach głównych

ktoś 17-11-2019 20:36

panie trenerze Dukli - po drugie . Zwalanie winy na zarząd i całą otoczkę ,dopiero teraz po pana rezygnacji -słąbo świadczy o panu , bardzo słąbo

V liga krośnieńska po rundzie jesiennej 2019/20. Faworyci w rolach głównych

raftu 17-11-2019 19:55

Dostałem także bilecik za szybę i miałem się odwołać ale tego nie zrobiłem. Płacić nie zamierzam bo mandatów nie płacę a tego tym bardziej! Czekam aż zaczną coś robić to wtedy będę zgłaszał i komunikował. Radził bym aby sie ludzie nie lękli i nie płacili 90zł czy 150zł. Po prostu ich olać.

Płatny parking pod Biedronką. Brak biletu może sporo kosztować

LoL 17-11-2019 19:51

Dostałem choć zakupy zrobiłem na 394 zł. Już miałem "go" klepać ale dopadł mnie dobry dzień....mówił żeby się odwołać-może dla tego. Nie odwołałem się bo zapomniałem ale pewną dokumentacje zebrałem i teraz czekam jak zamierzają wyegzekwować te opłatę.

Płatny parking pod Biedronką. Brak biletu może sporo kosztować

kierowca 17-11-2019 19:03

pijanym inacpanym mordercom za kierownicami za pobyty w kryminalach sady musza wystawiac faktury musza tez byc obciazani kosztami leczena swoich ofiar iplacic renty rodzinom ktorym zamordowali rodzicow i zwracac poniesione koszty wychowania dzirci ktore zabili narzedziem zbrodni jakim w ich reku byl samochod llmotocykl rower

Pijany wjechał do rowu

kibic 17-11-2019 15:57

Jak dobrze pójdzie to na jesień Markiewicze Krosno zagrają z Karpatami, które swoją nieudolną grą pokazują dno IV ligi.

V liga krośnieńska po rundzie jesiennej 2019/20. Faworyci w rolach głównych

ktoś 17-11-2019 15:25

ten sam pan trener W też zapomniał ,ze w kazdym klubie grają Ci co studiują a nie tylko w jego drużynie .Swoją nieudolność najlepiej zwalić na innych

V liga krośnieńska po rundzie jesiennej 2019/20. Faworyci w rolach głównych

ktoś 17-11-2019 15:23

pan trener lubi pracę z dziećmi bo może na nich krzyczeć i opierniczać a one się go boją . Ot cała prawda

V liga krośnieńska po rundzie jesiennej 2019/20. Faworyci w rolach głównych

kibic 17-11-2019 12:59

Jak zawsze świetnie panie Bogdanie!. W Sieniawie Dominik Zajączkowski ma 8 goli a Jego starszy brat 5. W Łączy nas piłka jest błąd. Pozdrawiam.

V liga krośnieńska po rundzie jesiennej 2019/20. Faworyci w rolach głównych

Ala 17-11-2019 12:11

Ja bym nie hodowała, ale są ludzie którzy to lubią. To jest ich pasja.

Wystawa żywych pająków i skorpionów [ZDJĘCIA]

Kaja 17-11-2019 12:08

Moja córka panicznie się boi pająków. Wyśmiewanie fobii jest okropne.

Wystawa żywych pająków i skorpionów [ZDJĘCIA]

obcy 16-11-2019 20:40

„Cokolwiek uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili” (Mt 25,40).

Ksiądz pod lupą prokuratury

Zły 16-11-2019 20:24

Chora sytuacja jesteśmy karani za zakupy w biedronce,więc już koniec, ja i moja rodzina nigdy już niczego nie kupimy myślę że reszta myśli tak samo,a paragon powinien być dowodem i zwalniać z haraczu.chory system!!!!

Płatny parking pod Biedronką. Brak biletu może sporo kosztować

remak 16-11-2019 20:20

Starsi wiekiem ale młodzi duchem,i tak należy trzymać!!

I Rowerowy Rajd Niepodległości

Adrian nr1 16-11-2019 17:05

Dzisiaj dowiedziałem się z Waszego portalu, że jest grupa rowerowa KTC Krosno. Już od poniedziałku poczynię starania by do niej dotrzeć i uprawiać kolarstwo w najpiękniejszych warunkach rowerowych w Polsce. Dziękuję Wam, że jesteście, do pierwszego kontaktu. Ad.

I Rowerowy Rajd Niepodległości

Arachowob 16-11-2019 10:55

Fascynujące pająki !!!! Chyba ktoś nie ma piątek klepki gdy choruje to paskudztwo !!!!! ???

Wystawa żywych pająków i skorpionów [ZDJĘCIA]

jan 15-11-2019 22:01

A woda płynie do ujęcia w Iskrzyni z 5 km dalej, rozcieńcza się i ludzie ją piją. Teraz Krosno wybudowało nowy kolektor z Beska do Iskrzyni to szybko nie zlikwidują. Może gdyby tak kilka razy po spuszczeniu ścieków dostali wysokie kary to by się im nie opłacało do rzeki wylewać a tak to drożej samochód do oczyszczalni kosztuje jak kara.

Fetor nie pozwala normalnie żyć

Krośnianin 15-11-2019 20:22

Fajne chłopaki w fajnych strojach. Szacun za pomysł i realizację. Życzę Wam udanych i bezpiecznych treningów oraz sukcesów sportowych :)

I Rowerowy Rajd Niepodległości

bicyklmen 15-11-2019 20:11

Zapewne nie był kolega 11-11-19 w ogóle na polu, już nie mówiąc o jakimkolwiek spacerku. 11 listopada było dość chłodno a przejechać ponad 100 km to nie 15 -20 minut lecz 4 godziny. Napij się vina veritas i idź spać.

I Rowerowy Rajd Niepodległości

Teraz ja, dżan 15-11-2019 19:56

Posadził 50 a wyciął 550. Powiat do doopy.

Powiat krośnieński posadził 50 drzew miododajnych

Copyright © 2013 - 2019 terazKrosno.pl
Projekt oraz realizacja: Multimedia IT