Dajemy możliwość wyrażenia swojej opinii na dowolny temat: skomentowania artykułu, wydarzenia, wystawienia opini o filmie, lokalnej firmie czy instytucji. Poniżej prezentujemy ostatnio dodane komentarze i opinie.

 

POpaprańcy 02-08-2019 06:47

Partia Oszustów już tak nisko upadła, że brata się z czekoladopodobną tęczą.

"Jedynki" PiS i KO w okręgu nr 22

anna 02-08-2019 05:50

tej pani Joannie Schetyna i Trzaskowski zrobili antyreklamę kiedy startowała do europarlamentu. Niech sięnie wyglupa i da se siana z polityką, nic nie robiła i nic nie zrobi, tylko kasę trzepie he he

"Jedynki" PiS i KO w okręgu nr 22

Benek 02-08-2019 03:55

Proszę nie promować w Krośnie partii tęczowych kakaowców.

"Jedynki" PiS i KO w okręgu nr 22

Ja 01-08-2019 23:11

Jakiego mostu? To jest przepust :) wysokość tego niby mostu to będzie z dwa metry. ?

Mężczyzna skoczył z mostu w Iwoniczu-Zdroju

lukas 01-08-2019 22:44

Pani poseł proszę nie promować w Krośnie trupow politycznych jest tyle ciekawych osób godnych przedstawienia bardzo bym chcial żeby pani reprezentowała podkarpacie z innej opcji poltycznej

"Jedynki" PiS i KO w okręgu nr 22

krutkiszpic 01-08-2019 22:22

A nikt nie pomyślał że koleś mógł mieć załamanie psychiczne i pochopnie pisze krytyczne opinie:(

Mężczyzna skoczył z mostu w Iwoniczu-Zdroju

Ciekawska 01-08-2019 22:13

Na w tym właśnie cała sensacja i szum że skoczył na główkę.

Mężczyzna skoczył z mostu w Iwoniczu-Zdroju

Starahiena 01-08-2019 21:51

A co zrobił pan Babinetz? Że nie wspomnę o Kuchcinskim

"Jedynki" PiS i KO w okręgu nr 22

PiS 01-08-2019 20:44

Polacy popierają PiS ponieważ poprzednie rządy były jeszcze gorsze. Pomyślcie jak złe musiały być poprzednie rządy, jaka ogromna korupcja, złodziejstwo, pogarda dla człowieka, tłumienie wolności słowa, że udręczony lud Polski wybrał PiS jako jedyną partię dająca nadzieję że poprzednich władców uda się powsadzać do więzień.

"Jedynki" PiS i KO w okręgu nr 22

ttt 01-08-2019 20:33

Mam nadzieję, że mieszkańcy Krosna będą pamiętać podczas wyborów jak to pis zablokował powiększenie miasta oraz podsumują pomoc obecnych posłów w rozwoju Krosna.

"Jedynki" PiS i KO w okręgu nr 22

qmxk 01-08-2019 20:21

Glupi lud to kupi za 500 zł w tej galicjii nie ma na co liczyć o mysleniu na przysłość, modlić się zamknąć oczy i czekać na trzęsienie ziemi

"Jedynki" PiS i KO w okręgu nr 22

#ty 01-08-2019 19:11

W Lesku w Tesco też są puste pułki wszystko przecenione na pół.

Wielka wyprzedaż w Tesco w Jedliczu

Auxilirieradarra 01-08-2019 18:03

Takie tam czyj Głos wyborczy jest silniejszy jednego profesora renomowanej uczelni, czy dwóch drobnych pijoczków spode sklepu jak sadzicie oto jest pytanie

"Jedynki" PiS i KO w okręgu nr 22

Gibalski 01-08-2019 17:51

Powinni trutnia obciążyć kosztami za przyjazd służb ratunkowych.

Mężczyzna skoczył z mostu w Iwoniczu-Zdroju

cynik 01-08-2019 17:45

Ja cię kręcę, ale sensacja. Gdyby skoczył na główkę to byłaby wyczyn. (-;

Mężczyzna skoczył z mostu w Iwoniczu-Zdroju

duet 01-08-2019 16:38

Dajcie już spokój z tym POPISem

"Jedynki" PiS i KO w okręgu nr 22

Są 3 prawdy 01-08-2019 15:14

Jak można popierać partię z układu okrągłego stołu się pytam was niby ogarnietych

"Jedynki" PiS i KO w okręgu nr 22

Olav 01-08-2019 14:43

Co OTUA zrobiła dla Krosna? Wymieniać mi tu. Konkretnie. Chcę wiedzieć zanim zagłosuje.

"Jedynki" PiS i KO w okręgu nr 22

Marcin 01-08-2019 14:32

PiS daje nam pieniądze z podatków. OK, z prywatnych przecież nie będzie rozdawał. Pytanie do zwolenników PO - ile z naszych pieniędzy oddała nam partia w czasie swoich rządów? Bo z tego co pamiętam niewiele, żeby nie powiedzieć nic. Za to oszukali mnie podnosząc wiek emerytalny. Zaczynając pracę umawiałam się na 65.
O ośmiornicach i zegarkach nie wspominam.

"Jedynki" PiS i KO w okręgu nr 22

123 01-08-2019 12:39

Dlaczego sprawca jest na wolności? Pasażerka jest w bardzo poważnym stanie, a ten gn uj dalej pije. 3 promile? Starsza Pani w szpitalu z licznymi obrazeniami? ...do aresztu z nim.

REGION. Wypadek w Łężynach

Copyright © 2013 - 2019 terazKrosno.pl
Projekt oraz realizacja: Multimedia IT