Dajemy możliwość wyrażenia swojej opinii na dowolny temat: skomentowania artykułu, wydarzenia, wystawienia opini o filmie, lokalnej firmie czy instytucji. Poniżej prezentujemy ostatnio dodane komentarze i opinie.

 

SWOJAK 09-09-2019 14:57

Dość już chyba tej korczyńskiej zajadłości [głupoty] i marnowania pieniędzy na następne komisje wyborcze i sądy.Panie Pelczar czas przyjąć na bary wolę ludzi i powiedzieć sakramentalne słowo przepraszam i przejść do codziennej pracy.Swoją drogą myślę że pan powinien już raz na zawsze porzucić swoje ambitne plany władzy.Pozdrawiam z pirnikowego miasta.

Jan Zych ponownie wójtem Korczyny

Robo 09-09-2019 13:53

Jak z Złotówki zrobić drut6 Rzuć ja między dwóch korczyniokow

Jan Zych ponownie wójtem Korczyny

Jagoda z ubezpieczamy-auto. 09-09-2019 13:29

Tak jak pokazują statystyki to młodsi kierowcy powodują więcej wypadków, nieznacznie ale jednak. Natomiast starsi kierowcy powinni przechodzić badania okresowe, które sprawdzają zdolność do prowadzenia pojazdów. W jakimś stopniu wykluczyłoby to osoby które nie są na tyle sprawne by wsiąść za kierownicę. Co do korzystanie z kalkulatorów, zawsze warto sprawdzić różnice w cenie, polecam ubezpieczamy-auto, które łatwo szybko i przyjemnie porównuje za nas składkę OC.

Starsze osoby za kierownicą - czy powinno im się odbierać prawo jazdy?

Frasagr 09-09-2019 12:51

Chcialo mu się spać to usnoł. Co w tym dziwnego?

Policjanci wyeliminowali z ruchu drogowych przestępców

kimol 09-09-2019 12:40

Dajcie już spokój, przeliczono głosy-zgadzają się. Nie szukajcie spisku na siłę, przecież nikt nie podmieniał kart, nie wrzucił dodatkowych! Gmina się uwstecznia- inwestycje opóźniają! Czy mieszkańcy gminy nadal chcą tych "dobrych" zmian?

Jan Zych ponownie wójtem Korczyny

cynik 09-09-2019 11:12

Idąc tokiem rozumowania tej baby~Bałwany~ kobieta jadąca Volkswagenem dlatego najechała na tył Mitshubishi, bo wcześniej chłop spadł z motocykla. Boże słodki ratuj co te kobiety wyczyniają i to po trzeźwemu.

Krosno. Upadek motocyklisty i kolizja

Motocyklistka 09-09-2019 09:37

Cynik nie bój się nie wszystkie kobiety za kierownicą to morderczynie hehe. Są też takie które potrafią jeździć. Uśmiałam się z Twojego komentarza. "Wytłuką " hihi bój się, bój hehe ?

Krosno. Upadek motocyklisty i kolizja

Rozczarowana ludźmi 09-09-2019 09:35

Nie znacie sytuacji, a osadzacie używając słów "święta krowa". Pieszy kończył przechodzenie przez jezdnię! Brakło mu 2 kroki aby żyć!

Śmiertelny wypadek w Krośnie

No niee 09-09-2019 08:46

Obecnie nie ma C klasy może najpierw wypadało by sorawdzić....

Partyzant MAL-BUD 1 Targowiska - Karpaty Krosno 2:1 [ZDJĘCIA]

CO-NATO 08-09-2019 21:44

Gmina Krościenko Wyżne jak zwykle ...! A tak dobrze miało być i chyba było ale przed wyborami?

13 inwestycji lokalnych z Funduszu Dróg Samorządowych

Bałwany 08-09-2019 20:52

A mężczyźni powinni nauczyć się czytać ze zrozumieniem bo z tego co widać, jedną z kolizji spowodował MĘŻCZYZNA jadacy motocyklem!

Krosno. Upadek motocyklisty i kolizja

Hiobowski 08-09-2019 20:15

Nie można ciągle całej winy zwalać na kierowców. A to że szybko jeżdżą, albo inne wymówki. Zadaniem osób odpowiedzialnych za organizację ruchu jest stworzenie takich warunków, aby takich wypadków nie było. I proszę w prostacki sposób nie tłumaczyć, że na nic nie ma pieniędzy. Na bezpieczeństwie nie wolno oszczędzać, gdyż życie ludzkie ważniejsze jest od pieniędzy.

Śmiertelny wypadek w Krośnie

pieszy 08-09-2019 20:13

Wybudowali jakieś dziwne szlabany które do niczego jak widać się nie przydają . Teren szkoły wieczorami jest miejscem zlotów pojazdów wszelkiego typu co nie powinno takie zjawisko mieć miejsca na terenie szkoły.

Wypadek w Korczynie. Za kierownicą auta 16-latka

kamileq 08-09-2019 18:29

czekam na vlogi na yt
wracaj do zdrowia kacpersky

Wypadek w Korczynie. Za kierownicą auta 16-latka

Krośnieński kibic 08-09-2019 13:15

Oks Markiewicza godniej się reprezentuje, troche ich doinwestować i będzie wreszcie solidna drużyna w Krośnie

Partyzant MAL-BUD 1 Targowiska - Karpaty Krosno 2:1 [ZDJĘCIA]

cynik 08-09-2019 11:06

Dlaczego zaraz głąbem. To jest moja opinia i nigdy jej nie zmienię. Prawda zawsze jest i będzie prawdą.

Wypadek w Korczynie. Za kierownicą auta 16-latka

Precz z babami 08-09-2019 07:22

Baby nie są dobrymi kuerowniczkami.

Śmiertelny wypadek w Krośnie

Precz z babami 08-09-2019 07:19

Nie nadają się i tyle. Po co się pchają tam gdzie ich nie trza?

Krosno. Upadek motocyklisty i kolizja

Jacierpiedole 08-09-2019 01:29

Kur... Codzienne jakieś wypadki w Krośnie, małe miasto a gorzej jak w wielkim mieście

Śmiertelny wypadek w Krośnie

fuke 08-09-2019 00:09

tam jeżdżą jak wariaci ,a szczególnie z rejestracjami rkr, rbr, czarne bmw , łysy za kierownicą i różaniec na lusterku wewnętrznym, a umysł wąski

Śmiertelny wypadek w Krośnie

Copyright © 2013 - 2019 terazKrosno.pl
Projekt oraz realizacja: Multimedia IT