Jeśli interesujesz się gotowaniem, lubisz dobrze zjeść, szukasz wyjątkowych produktów na stół wielkanocny, to wydarzenie jest skierowane do Ciebie!
Telewizja Rzeszów na Żywo 7 i 8 kwietnia 2017 roku zaprasza do odwiedzenia Hotelu Bristol Tradition & Luxury w Rzeszowie oraz udziału w pierwszym na Podkarpaciu Międzynarodowym Konkursie Sztuki Kulinarnej, połączonym z Targami Dobrego Smaku, podczas których zaprezentowana zostanie szeroka oferta firm z branży gastronomicznej. Kucharze w dwóch kategoriach: Uczeń/Amator (piątek) i Profesjonalista (sobota), będą rywalizować o "Diamentową Patelnię", nagrody pieniężne i rzeczowe. Współorganizatorami wydarzenia są: Procarpathia - Krzysztof Zieliński, Podkarpacka Akademia Kulinarna - Jacek Świerk oraz Ambasador Marki Podkarpackie Smaki i Kulinarnego Szlaku Podkarpacia - Marcin Purgacz.

Podczas dwudniowego "show" będzie można zobaczyć wyróżniających się kucharzy z Polski i zagranicy rywalizujących w przygotowywaniu potraw. W godzinach 10:00 - 18:00 w piątek i sobotę na stoiskach wiodących firm z branży gastronomicznej, będzie można nabyć i zamówić świrze produkty na stół wielkanocny, wędliny, ciasta i inne. Stoiska wystawców zajmą niemal 500 metrów kwadratowych. Wstęp na wydarzenie jest bezpłatny.

Chcąc wziąć udział w konkursie, należy zapoznać się z regulaminem i szczegółami zamieszczonymi na www.rzeszownazywo.pl oraz wysłać zgłoszenie na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Organizator zaprasza do współpracy firmy oferujące:
- żywność (producenci: wędlin, przetworów mlecznych, produktów mrożonych, przypraw i innych)
- sprzęt (wyposażenie kuchni, urządzenia kuchenne - małe i duże agd itp.)
- inne (pozostałe elementy/produkty niezbędne w gastronomii)

Szczegóły współpracy i informacje dodatkowe: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


[AKTUALIZACJA]
Wydarzenie zostało odwołane.

Oceń artykuł